La comarca de la Selva es prepara per acollir, a partir de demà, divendres, la vuitena edició dels Jocs Emporion

 

Uns 6.000 participants prendran part en les diferents propostes, que enguany inclouen com a novetat l’esport adaptat i una activitat de futbol net 

 

Les activitats es concentraran en quatre municipis (Blanes, Lloret de Mar, Santa Coloma de Farners i Vilobí d’Onyar) i duraran fins diumenge

 

Tot està a punt perquè demà divendres arrenqui la vuitena edició dels Jocs Emporion, que estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i compten amb la coordinació tècnica dels consells esportius de les comarques gironines.  

 

Després de dos anys condicionats per la situació pandèmica –el 2020 es va optar per cancel·lar-los i l’any passat se’n va organitzar una edició especial, d’una setmana de durada i repartida per tot el territori–, enguany es recupera el format original, amb tres dies d’activitats concentrades en una comarca. L’escollida aquest cop ha estat la Selva.  

 

Des de demà i fins diumenge, s’han programat divuit activitats repartides entre els municipis de Blanes, Lloret de Mar, Santa Coloma de Farners i Vilobí d’Onyar, els ajuntaments dels quals ofereixen suport i col·laboració a l’esdeveniment. Es calcula que uns 6.000 participants prendran part en les diferents propostes, adreçades sobretot a nens i nenes, però també a altres col·lectius com gent gran.  

 

En l’edició d’aquest 2022, s’hi han inclòs tota mena d’esports (bàsquet, duatló, futbol 7, gimnàstica artística, gimnàstica rítmica, handbol, hoquei, judo, natació, patinatge artístic i voleibol) i el hip-hop. A més, com a novetat, aquest cop s’hi han introduït l’esport adaptat (futbol 5), que tindrà lloc diumenge al matí a la zona esportiva de Blanes, i una activitat de futbol net, dins el programa d’inclusió social de la Fundació FC Barcelona, en el qual col·laboren la Diputació de Girona i les altres tres diputacions catalanes. Aquesta darrera es desenvoluparà dissabte al matí a les pistes d’atletisme de Lloret de Mar.  

 

Foto: Jordi Ribot

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.