S'obre el termini de presentació dels ajuts al pagament del lloguer

El termini per presentar les sol·licituds és del 16 d'abril fins al 7 de juny

A partir del 16 d'abril i fins al 7 de juny de 2019 es poden demanar els ajuts per pagar el lloguer.

S'hi poden acollir:

Els titulars de contractes de lloguer signats entre l'1 de gener de 2019 i el 7 de juny de 2019 i que sigui el seu domicili habitual i permanent. Cal que hi siguin empadronats.

Pel calcular si es té dret a percebre els ajuts, les unitats de convivència que ho demanin han de tenir uns ingressos iguals o superiors a 0,6 vegades l’indicador de renda de suficiència de Catalunya (IRSC) (4780,638 €). Es poden consultar les excepcions en el tràmit.

A més, s'ha de pagar un lloguer mensual per l'habitatge no superior a:

Demarcació de Barcelona: 750 euros.
Demarcació de Girona: 500 euros
Demarcació de Tarragona: 500 euros.
Demarcació de Lleida: 450 euros.
Demarcació de les Terres de l'Ebre: 350 euros

Per a famílies nombroses l’import màxim de lloguer mensual pot arribar a 900 euros per tot el territori

Finalment, per determinar la quantia de la subvenció que serà com a màxim 2.400 euros anuals, es tindrà en compte l'import del rebut de lloguer corresponent al mes anterior a la presentació de la sol·licitud.

Aquestes subvencions són incompatibles amb el cobrament d'altres ajuts provinents de qualsevol administració pública o d'entitats privades, que tinguin la mateixa finalitat.

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.