La Diputació de Girona concedeix una subvenció de 18.000 euros per a la gestió de polítiques socials al Consell Comarcal

La Diputació de Girona ha concedit una subvenció de 18.000€ per a la gestió de les polítiques socials en l’àmbit comarcal al Consell Comarcal de la Selva. L’objectiu d’aquesta convocatòria és promoure ajuts destinats als ajuntaments i consells comarcals en l’àmbit territorial de la Diputació de Girona per finançar polítiques socials d’habitatge en l’àmbit comarcal portades a terme durant l’any 2021.

 

L’Oficina Comarcal d’Habitatge de la Selva s’ha convertit en un referent a les comarques gironines

 

L’Objectiu de l’Oficina Comarcal d’Habitatge és apropar-nos i arribar a la ciutadania i als ajuntaments presentat serveis necessaris amb la màxima qualitat i amb la implicació de tot l’equip humà de l’oficina per aconseguir una comarca sostenible i socialment cohesionada, evitar l’exclusió residencial i donar resposta a les necessitats entorn a l’habitatge de lloguer dels ciutadans de la Selva, donar eines i recursos als ciutadans i especialment als joves per ajudar-los en l’emancipació i a desenvolupar el seu projecte de vida i l’assessorament en matèria d’habitatge, deute risc de pèrdua ofideute, intermediació local.

L’objectiu és arribar a més municipis del territori per millorar la qualitat d’atenció al ciutadà en l’àmbit de les polítiques socials, borsa de mediació i serveis d’assessorament sobre el deute en habitatge. Tot això, optimitzant al màxim els recursos de que es disposin i prioritzant aquells temes més rellevants pel ciutadà.

Amb l’oficina s’ha convertit en un referent en l’àmbit comarcal. I això ha estat possible gràcies al treball en xarxa amb els municipis de la comarca de la Selva amb els serveis dels municipis, fet que ha contribuït a una major proximitat de la comarca.

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.