La directora general de Joventut, Norma Pujol, visita l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva

La directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Norma Pujol, ha visitat aquest dijous a la tarda l’Oficina Jove de la Selva.
El president del Consell Comarcal, Salvador Balliu, i el conseller de Joventut, Joan Antoni Hervias, juntament amb els tècnics de l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva han rebut a la directora General de Joventut. Norma Pujol ha conegut el funcionament de l'Oficina i quines són les polítiques que s’estan portant a terme. A la trobada amb la directora general de Joventut també hi ha participat l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Joan Martí.


L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva s’ha convertit en un recurs de referència per als i les joves de la comarca i es marca com a objectius per aquest 2019 mantenir les línies d’actuació estratègiques de l’any anterior i continuar augmentant la presència als instituts. Aquest servei s’ha convertit en un recurs estratègic, únic i de referència per als joves de la comarca de la Selva

Els resultats d’enguany posen en relleu el paper de referència comarcal per part de l’Oficina en temes claus per als joves i l’esforç per ampliar els projectes d’abast comarcal impulsats per la xarxa de tècnics municipals
 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.