Més de 80 joves participen a la trobada cultural de la Selva

Més de 80 joves van participar a la trobada cultural de la Selva que es va fer dissabte passat, dia 15 de juny, a la població de Riudellots de la Selva. A la segona edició del Cul Inquiet, organitzada per l’Oficina Jove del Consell Comarcal i els professionals de joventut de la comarca, hi van participar joves d’entre 14 i 18 anys de diverses poblacions selvatanes.

Aquesta trobada vol fomentar la creació cultural entre els joves: és un dia carregat d’activitats i tallers on els participants poden fer un tastet de diverses disciplines artístiques i, alhora conèixer altres joves amb qui compartir inquietuds i motivacions.

Enguany, la trobada de joves de la Selva va comptar amb una activitat de benvinguda, i tot seguit es van iniciar els tallers de teatre, danses urbanes, hip-hop, disseny, circ i gastronomia, que van tenir molt bona resposta per part dels joves. Aquests tallers estaven pensats com a espais de treball on els joves poguessin experimentar, posar en pràctica i despertar les seves inquietuds creatives de la mà de professionals molt vinculats a la comarca.

Aquesta trobada cultural va combinar activitats diverses amb la participació de joves de diferents municipis de la comarca com Riudarenes, Hostalric, Breda, Anglès, Sils, Santa Coloma de Farners, Tossa de Mar, Lloret de Mar, entre d’altres.

La jornada va finalitzar amb un concert, danses i l’avaluació del Cul Inquiet 2019 per part dels i les joves.


Des de l’Oficina Jove de la Selva s’han mostrat molt satisfets de la resposta que ha tingut aquesta segona edició de la trobada cultural de joves de la comarca de la Selva. Així mateix, des de l’Oficina Jove del Consell han donat les gràcies a l’Ajuntament de Riudellots de la Selva per col•laborar amb les infraestructures i els espais per a la realització de la trobada a la Diputació de Girona i a la Direcció General de Joventut per donar suport econòmic a l’activitat; i també als diferents tècnics i ajuntaments que, juntament amb l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva, hem pogut organitzar amb èxit aquesta trobada.
 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.