L'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva posa en marxa diversos serveis en línia destinats a joves de la comarca

S’ha posat en funcionament l’Oficina virtual i un cicle de tallers en línia

L’Oficina Jove del Conselll Comarcal de la Selva posa en marxa diversos serveis en línia destinats a joves de la comarca

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva ha posat en marxa diversos serveis en línia destinats als joves de la comarca, com l’Oficina virtual i un cicle de tallers en línia. Aquesta nova oficina virtual ofereix el servei d’atenció directe als i les joves de manera virtual, és a dir, l’Oficina Jove s’ha volgut adaptar a la situació de confinament. Per això s’ha facilitat a través de la plataforma Meet, on les persones que tinguin algun dubte s’hi puguin connectar directament per realitzar les seves consultes.

En aquesta mateixa línia, i amb l’objectiu d’impulsar aquest servei, l’Oficina Jove de l’ens selvatà ha organitzat un cicle de sessions que es faran durant tot el mes de maig i que tenen com a objectiu oferir un espai d’informació en línia i obert als i les joves que tinguin dubtes o estiguin interessats ens els àmbits de treball que s’han proposat com treball, formació, informació general dels recursos disponibles a la comarca o oportunitats de treballar i estudiar a l’estranger.

El conseller de Joventut, Joan Antoni Hervias, ha assegurat:  “Des de l’Oficina Jove es vol estar més a prop que mai del col·lectiu jove, acompanyant i resolent tots els dubtes que tinguin sobre formació, treball, opcions per anar a l’estranger, salut i activitats d’estiu, entre altres.”

Durant el confinament, els serveis de l’Oficina segueixen actius i ho fan de manera telemàtica a través de les xarxes socials. Aquelles persones que estiguin interessades en posar-se en contacte amb els i les diferents professionals de joventut ho poden fer a través del correu electrònic, per telèfon, Whats App, Instagram o passar per l’Oficina virtual.

Joventut

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.