L'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva impulsa un cicle de tallers d'informació juvenil destinat a famílies i joves

 

 

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva impulsa un cicle de tallers i xerrades mensuals destinades als i les joves i a famílies que vulguin acompanyar als seus fills i filles adolescents i/o joves en diferents àmbits de la seva vida com la sexualitat, els itineraris formatius o opcions per anar a l’estranger. Aquesta iniciativa es fa amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners.

Aquests tallers es duran a terme mensualment de gener a maig del 2021 a la Casa de la Paraula de Santa Coloma de Farners.

El conseller de Joventut de l’ens selvatà, Joan Antoni Hervias, ha  explicat que sempre que sigui possible es farà en format presencial – seguint les mesures de seguretat de la COVID-19- però en cas que no sigui possible per les noves restriccions que puguin sorgir per part de la Generalitat de Catalunya de la COVID-19 es farà en format online

Les temàtiques són molt diverses i pretenen abordar diferents aspectes que interpelen directament als i a les joves en aquesta etapa vital. Per aquest motiu, s’hi ha programat des  de xerrades sobre les opcions existeixen una vegada es finalitzen els estudis d’educació secundària obligatòria, les possibilitats existents per treballar, estudiar o fer un voluntariat a l’estranger, o fins i tot un taller en relació a com acompanyar la sexualitat en l’adolescència, entre altres.

L’Oficina Jove de l’ens selvatà ofereix assessorament i xerrades en aquestes temàtiques tant a través de les consultes individuals als serveis de l’Oficina, com en el marc dels instituts o equipaments juvenils. En aquest sentit, el conseller de Joventut, Joan Antoni Hervías ha explicat que “aquest cicle vol apropar i obrir l’Oficina a la població en general, especialment al col·lectiu jove de la comarca i a les famílies”.

Aquest cicle començarà amb el taller Com acompanyar la sexualitat en l'adolescència,  tindrà lloc el pròxim dimecres 20 de gener, les a les 19 hores a la Casa de la Paraula. Aquesta sessió està especialment pensada per a famílies i està previst fer-ho en format presencial i amb aforament limitat. Per aquest motiu cal que les persones interessades s’inscriguin prèviament trucant o enviant un whatsapp al número 626 32 89 72.


 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.