L'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva presenta el protocol d'abordatge de les violències sexuals i lgtbifòbiques als espais d'oci de la Selva i de infografia Estratègia Lila

El conseller de Joventut de l’ens selvatà, Joan Antoni Hervias, serà l’encarregat de presentar l’acte

L’acte es farà el pròxim dimecres 27 de gener, a les 19 h via zoom

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva presenta el Protocol d’abordatge de les violències sexuals i lgtbifòbiques als espais d’oci de la Selva i la infografia Estratègia Lila. Aquests són dos recursos a l'abast dels municipis per tal de sensibilitzar, prevenir, detectar i atendre les violències de gènere a la nostra comarca.

La presentació de la sessió anirà a càrrec dels responsables de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva i comptarà amb la participació del màxim responsable de Joventut a l'ens selvatà, Joan Antoni Hervias. Serà el conseller de Joventut, Joan Antoni Hervias, que donarà la benvinguda els assistents de la sessió i seguidament es donarà pas a la càpsula formativa sobre violències sexuals i lgtbifòbiques en l’espai públic, a càrrec de Lo Relacional.

Els tècnics de l’Oficina Jove faran la presentació i una breu explicació del protocol d’abordatge de les violències sexuals i lgtbifòbiques als espais d’oci de la Selva. El darrer punt de l’ordre del dia de la sessió serà la presentació i breu explicació de la infografia Estratègia Lila, amb recomanacions per promoure espais de festa més lliures de sexisme, a càrrec dels mateixos tècnics l’Oficina Jove de la Selva.

L’acte, que es farà el dia 27 de gener per zoom a les set de la tarda, està adreçat a persones polítiques, tècniques, entitats que organitzin esdeveniments, col·lectius feministes i en general ciutadania interessada en la temàtica.

Aquelles persones que estiguin interessades en participar-hi només cal que s’incriguin a través de correu electrònic (Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ).

 

 


 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.