L’Oficina Jove del Consell Comarcal i el Consell Esportiu de la Selva organitzen una xerrada informativa

La situació de sequera actual i l’efecte directe que té sobre l’augment del risc d’incendis sumat amb la previsió d’altes temperatures obliguen a les administracions a començar a prendre mesures de cara a l’estiu

L’any passat amb motiu de l’onada de calor ja es van haver de prendre mesures i fins i tot suspendre determinades activitats

 

L’Oficina Jove del Consell Comarcal i el Consell Esportiu de Selva organitza cada any abans de la campanya d’activitats d’estiu de lleure una xerrada informativa amb els cossos d’emergències (Mossos d’Esquadra, Agents Rurals i Bombers). Aquesta iniciativa està adreçada a administracions, empreses i entitats que organitzen activitats de lleure amb menors d’edat a l’aire lliure.

Enguany, aquesta xerrada es durà a terme el dia 24 de maig a les 7 de la tarda, a la seu institucional del Consell Comarcal de la Selva, al passeig de Sant Salvador 25-27, de Santa Coloma de Farners. En la sessió està previst que hi participin diversos cossos d’emergències i de la Direcció General de Joventut.

Els darrers anys han estat especialment complicats per tothom, especialment per la pandèmia provocada per la covid-19 (2020 i 2021)  i per l’episodi de calor viscut l’any passat (2022). Això ha obligat tant a les administracions responsables com a les entitats organitzadores a prendre mesures i ajustar la planificació i l’organització segons el context.

Les previsions per a aquest estiu de moment no són gens bones. La sequera i les altes temperatures preveuen un estiu complicat per a tothom, especialment pels més petits i joves que participen en activitats de lleure a l’aire lliure, sobretot perquè aquesta situació afectarà directament l’augment del risc d’incendi forestal i també provocarà afectacions per la calor als participants menors d’edat a les activitats de lleure.

Aquelles persones que estiguin interessades en participar a la xerrada han de fer la inscripció prèvia a través d’aquest formulari: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScoYRS52MGO8RyEEWxflHGfTtSducayUCfsKTkHEqU0sopCoA/viewform

Joventut

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.