El Consell Comarcal organitza una reunió informativa pels treballadors municipals de Caldes sobre el nou sistema de recollida porta a porta

El Consell Comarcal de la Selva i l'empresa NORA van celebrar una reunió informativa amb un grup de treballadors i treballadores de l'Ajuntament de Caldes de Malavella per encetar la implicacio del futur servei de recollida porta a porta en les seves funcions. En aquest sentit, tal com va explicar la tècnica de Medi Ambient, Mònica Peso, la reunió tenia com a objectiu, principalment, la gestió de residus, la neteja d'edificis i la informació a la ciutadania.

Entre les qüestions que es van donar a conèixer als treballadors hi havia: Com s'adaptaran els edificis públics? Com s'entregaran els futurs cubells? Quins contactes està fent l'Ajuntament per organitzar el servei a la mida de tothom? Quina informació cal donar als veïns? , entre altres.

Aquestes són algunes de les temàtiques que es van abordar en aquesta primera reunió informativa als treballadors municipals.


A la sessió també hi va participar l'alalde de Caldes de Malavella, Salvador Balliu; el regidor de Medi Ambient, Sergi Mir, així com la resta de regidors de l'equip de govern.

Medi Ambient

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.