L'empresa comarcal NORA comença la temporada alta en el servei de recollida de residus porta a porta a Blanes

Blanes comença dilluns la Temporada Alta de recollida porta a porta, que passa a fer-se diàriament

 

 A partir d'aquest dilluns, coincidint amb el 15 de juny, Blanes comença la Temporada Alta en el servei de recollida de residus porta a porta que s’encarrega d’efectuar l’empresa NORA.. Amb l’objectiu de recordar-ho a la ciutadania,aquest dissabte, dia 13 de juny, el Departament de Residus i Neteja de l’Ajuntament de Blanes ha instal·lat una carpa informativa.
Al llarg del matí han estat força persones les que s’han acostat al punt informatiu per assabentar-se en alguns casos, i per tenir-ho present de nou en d’altres. En general els ciutadans i ciutadanes del municipi ja estan avesats a aquest canvi, però durant la jornada d’avui han pogut adreçar-se a la carpa per preguntar i resoldre dubtes que poguessin tenir. També se’ls ha repartit material, com per exemple cubells reixats per dipositar-hi la fracció orgànica.


Des que es va implantar el servei de recollida porta a porta s’efectuen dues temporalitats, atès que coincidint amb l’estiu augmenta la població amb la vinguda d’inquilins de segones residències. La Temporada Alta s’allarga des del 15 de juny fins al 15 de setembre, tres mesos durant els quals s’amplia la recollida de manera que tant la fracció orgànica com la fracció resta es recullen diàriament.
A banda del Punt Informatiu que s’ha instal·lat avui dissabte, els educadors ambientals del Servei de Residus i Neteja repartiran els nous calendaris arreu dels habitatges perquè sigui una acció encara més directa. L’objectiu amb aquest seguit d’accions és que hi hagi una major connexió entre el Servei de Residus i Neteja de l’Ajuntament i la ciutadania.

 

Medi Ambient

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.