El Consell Comarcal de la Selva s'adhereix a la Setmana Europea de l'Energia Sostenible

Durant la setmana del 22 al 26 de juny de 2020 es celebra la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, emmarcada en una situació, més enllà de l’actual crisi sanitària, de replantejar una recuperació i un creixement verd

 

El Consell Comarcal de la Selva s’ha adherit a la #SetmanaEnergia2020 com cada any per promoure i difondre a la ciutadania recursos virtuals a través, també, dels municipis de la comarca. L’objectiu és empoderar la ciutadania, tal com s'inclou en el nou Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses amb horitzó 2030, perquè és l’hora d’actuar, i podem començar ara mateix des de casa, perquè #elcanvicomençaacasa.

Amb el lema “1001 maneres d’estalviar energia”, aquesta edició implica passar a l’acció, i demostrar la corresponsabilitat que hi ha entre les institucions i la ciutadania per aconseguir-ho.

 

Medi Ambient

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.