El Consell de la Selva i l'Ajuntament de Caldes de Malavella programen diverses activitats per explicar el procés de canvi cap a la recollida de residus porta a porta

Durant el mes d’agost s’han programat diverses reunions de petit format per explicar el canvi de recollida de residus

 

El dissabte dia 1 d’agost es va donar el punt de sortida amb un punt informatiu del porta a porta i la Ruleta dels envasos

 

El Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Caldes de Malavella han programat diverses activitats per explicar el procés de canvi cap a la recollida de residus porta a porta a la població. Durant el mes d’agost s’han programat diverses reunions de petit format per explicar el canvi de recollida de residus que està previst que es posi en funcionament a finals del mes d’octubre.

Així, el dissabte dia 1 d’agost es va fer un punt informatiu sobre el porta a porta i la Ruleta dels envasos per aprendre a reciclar millor tot guanyant articles reciclats, reciclables i recicladors. La jornada va ser un èxit perquè van ser molts els caldencs i caldenques que no es varen voler perdre aquesta activitat, que els va permetre aprendre a reciclar millor a través d’un joc.

Aquesta setmana hi ha prevista una xerrada virtual el dimarts, 4 d’agost, amb la participació directa a través de la plataforma zoom i retransmissió en temps real a través del canal YouTube de la Selvarecicla. Podeu aconseguir els enllaços a les xarxes socials de l’ajuntament de Caldes o al web www.laselvarecicla.cat . Així mateix hi ha programades diverses sessions informatives presencials com al Tourist Club, el dijous 6 d’agost (a l’Entrada), a les 18 h; el divendres 7 d’agost, a Malavella Park (carrer Rocacorba parcel·la 62); a les 18 h i el dissabte 8 d’agost a Can Carbonell (recinte zona esportiva), a les 17 h de la tarda.

 

Les sessions informatives faran un parèntesi i es reprendran el dijous 20 d’agost amb una sessió pels veïns del Llac del Cigne (zona Esportiva) a les 18 h; continuaran el divendres 21 d’agost pels veïns d’Aigües Bones, a les 18 h (davant Masia de Can Bernardí); el dilluns 24 d’agost a Can Solà Gros, (Local Social) a les 10 h del matí i el dissabte 29 d’agost, a Franciac, a les 12 h del migdia (Les Escoles).

Aquestes xerrades es van iniciar ja l’última setmana de juliol amb el primer seminari virtual amb els negocis locals.

L’Ajuntament de Caldes, a més, continua comprovant els blocs de pisos més grans i es convocarà a una sessió informativa especial – a final de mes- aquells que podrien tenir algun problema d’espai per adaptar-se a la recollida individualitzada.

Medi Ambient

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.