El director de l'Agència de Residus de Catalunya presentarà el nou model de recollida de residus porta a porta a Caldes de Malavella el pròxim dissabte 6 de març

Caldes de Malavella implantarà aquest nou sistema de recollida de residus el proper dia 15 de març

 

El Consell Comarcal de la Selva, que té delegat el servei, està realitzant la campanya de comunicació i informativa a aquesta població

 

El director de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, serà aquest dissabte, 6 de març, a la població de Caldes de Malavella per presentar el nou model de recollida de residus porta a porta. Aquest nou sistema de recollida de residus s’implementarà a la població el proper dia 15 de març.

L’acte de dissabte donarà el tret de sortida amb la presentació i la benvinguda de l’alcalde, Salvador Balliu, que seguidament donarà la paraula al màxim responsable de l’Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost. Tost donarà a conèixer els avantatges del model de recollida de residus porta a porta.

En el transcurs d’aquesta sessió també es farà una presentació tècnica del contingut de la campanya i del servei porta a porta a càrrec de la tècnica del Consell, Rosa Busquets. La presentació inclourà un dels capítols de les cròniques del porta a porta que s’estan donant a conèixer des del passat 1, en el marc de la campanya de comunicació d’aquest nou sistema de recollida de residus a Caldes de Malavella i, també, a Sils i Hostalric.

Un cop finalitzi la presentació de la campanya i del servei s’obrirà un torn de precs i preguntes tant pels assistents a l’acte com pels que ho segueixin a través de Caldes FM que es vehicularà a través de whatsapp amb el número de telèfon de la campanya que s’anunciarà per diverses vies. Paral·lelament també està previst que els oients de Caldes FM puguin  t fer les consultes i aquestes seran traslladades els seus ponents i que responguin en directe.

A l’exterior del recinte teatral hi haurà un punt informatiu sobre el porta a porta que donarà a conèixer alguns dels trets de la campanya i del servei però no serà un punt de repartiment de material.

A més, l’espai exterior estarà dinamitzat també pels personatges de les cròniques del porta a porta: la Termals, en Muralles i l’Aiguamolls. La crònica del porta a porta de la Selva és una producció del Consell Comarcal de la Selva destinada a reviure en ficció els canvis que produeix el porta a porta a la majoria de llars selvatanes quan s’adapten al reciclatge 100% i enceten el nou camí cap a la sostenibilitat.

Aquesta està formada per 12 episodis d’uns 4 minuts, protagonitzats per tres nous personatges comarcals: en Muralles, la Termals i l’Aiguamolls, els quals han estat escollits per fer honor als tres municipis selvatans que estan iniciant junts el porta a porta durant les primeres setmanes d’aquest 2021: Sils, Caldes i Hostalric.

 

 


 

Medi Ambient

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.