Atenció: Crema de residus vegetals per a petites explotacions agrícoles, ramaders i silvícules

A partir del 2 de gener de 2023, els particulars i les petites explotacions agrícoles, ramaders i silvícoles podran tornar a cremar els residus vegetals que es generin a l'entorn agrari i silvícola amb l'anterior procediment de comunicació de crema. Aquest canvi es produeix a causa de l'entrada en vigor d'una nova norma estatal.

Amb tot, aquestes explotacions han de complir amb la normativa de prevenció d'incendis, per la qual cosa a partir del 2 de gener i fins al 14 de març han de comunicar la crema de restes vegetals.

Amb la intenció de simplificar els tràmits, des del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural s’habilitarà un espai per a la gestió de comunicació de cremes per tal que quan entri en vigor la nova normativa, es pugui comunicar com es feia en anys anteriors.

Trobareu el tràmit en línia aquí

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.