El Consell Comarcal de la Selva celebra un nou Consell d'Alcaldes

Entre els punts de l’ordre del dia de la sessió hi ha l’aprovació inicial de la modificació de les ordenances fiscals per a l’any 2022

 

El Consell Comarcal de la Selva celebra un nou Consell d’Alcaldes aquest dijous, 14 d’octubre, a les dotze del migdia. La sessió, que es durà a terme per videoconferència, s’iniciarà amb l’aprovació de les actes anteriors i l’informe del president.

Seguidament serà el torn de les propostes del Consell Comarcal de la Selva, entre les quals hi ha l’aprovació inicial de la modificació de les ordenances fiscals per a l’any 2022. També hi ha l’aprovació de la modificació del reglament de menjador escolar del Consell i la modificació de les bases reguladores dels ajuts individuals de desplaçament per al curs 2021/22.

El darrer punt de les propostes de l’ens selvatà és l’aprovació de les bases i la convocatòria de la XV Beca de Recerca la Selva 202.

La sessió del Consell d’Alcaldes seguirà amb les propostes urgents i les propostes dels ajuntaments. El punt i final a la sessió d’aquest dijous al migdia serà el torn obert de precs i preguntes.

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.