Sessió plenària del Consell Comarcal de la Selva

Entre els punts de l'ordre del dia d'avui hi ha la presa de possessió de Gregori Martínez,com a conseller comarcal d'ERC

 

El Consell Comarcal de la Selva celebra aquest dimarts a la tarda, a partir de dos-quarts de sis de la tarda, una nova sessió plenària ordinària. La sessió, que es farà telemàticament, s'iniciarà amb l'aprovació de les actes anteriors i la supervisió d’òrgans de govern diversos. Així, tindrà lloc la dació de comptes de diverses relacions de Presidència i Gerència, entre altres.

Seguidament serà el torn de la presa de possessió de Gregori Martínez com a nou conseller comarcal d’Esquerra Republicana de Catalunya. Gregori substitueix Felipe Juan Gonzàlez, que va dimitir ja fa uns mesos.

Una vegada hagi pres possessió  Gregori Martínez com a nou conseller comarcal d’ERC, serà el torn per a l’aprovació de la tercera modificació prevista en el plec del contracte d'explotació, conservació i manteniment dels sistemes de sanejament en l'àmbit del Consell Comarcal de la Selva pel que fa a la posada en servei del nou sistema de sanejament en alta de Maçanet de la Selva.

Seguidament es farà l'aprovació definitiva del Compte general de l'exercici 2020 i l'aprovació inicial de la modificació de les ordenances fiscals per l’any 2022. El ple d’avui també servirà per aprovar les bases i la convocatòria de la XV Beca de Recerca la Selva 2021 i per aprovar el text refós del Pla d'igualtat d'oportunitats entre dones i homes del Consell Comarcal de la Selva 2021-2024.

El darrer punt de l'ordre del dia d’avui serà posar en coneixement la dimissió de la consellera comarcal d’Esquerra Republicana Emma Puigví.

Pel que fa les mocions i propostes urgents, el grup comarcal de Ciutadans-la Selva ( Cs) ha presentat una moció perquè s'estableixi l'obligatorietat de celebrar un Debat sobre l'estat de la comarca de la Selva amb periodicitat anual. El ple finaltizarà amb un torn obert de precs i preguntes.

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.