El Consell d'Alcaldes de la Selva condemna la violència davant l'atac militar injustificat del govern de Rússia contra la població d'Ucraïna

El Consell d’Alcaldes de la Selva condemna la violència davant l’atac militar injustificat del govern de Rússia contra la població civil ucraïnesa, que va començar el dijous 24 de febrer i que ja ha provocat una gran quantitat de víctimes civils i militars. Aquesta declaració institucional s’ha fet en el transcurs de la sessió que s’ha celebrat aquest dijous, 10 de març, a la tarda.

                                               Propostes del Consell i dels alcaldes de la comarca

El director de ll’Agència Catalana de l’Aigua, Samuel Reyes, ha presentat la planificació i estratègia de l’ACA. També s’han donat a conèixer les propostes del Consell, entre les quals hi havia l’aprovació inicial de la modificació de l’ordenança fiscal del preu públic P-02 CM per la venda de productes de marxandatge al castell de Montsoriu, l’aprovació de les bases i convocatòria dels ajuts individuals de desplaçament (AID) per al curs 2022/2023, l’aprovació de les bases i convocatòria dels ajuts individuals de transport escolar col·lectiu per al curs 2022/2023 i l’aprovació de les bases i convocatòria dels ajuts individuals de menjador escolar per al curs 2022/2023.

En la segona part de la sessió, els alcaldes han exposat les seves propostes i, seguidament, la sessió ha finalitzat amb un torn de precs i preguntes.

 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.