El Consell de la Selva organitza una reunió amb els municipis de la comarca per presentar una candidatura de projecte turístic en el marc dels fons Next Generation

El Consell de la Selva els municipis de la comarca estan treballant per presentar una candidatura de projecte turístic comarcal en la propera convocatòria de Planes de Sostenibilidad Turística en Destinos (PSTD) del 2022.

Aquesta convocatòria del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme de l’Estat espanyol dona suport a projectes turístics de territori i posa l’èmfasi en l'actuació global sobre la destinació, prenent en especial consideració els eixos de la sostenibilitat i la digitalització.

Per aquest motiu, el Consell Comarcal de la Selva ha organitzat una reunió amb els municipis de la comarca i el mateix ens. L’objectiu d’aquesta trobada era la d'exposar les característiques d'aquesta convocatòria d'ajuts i d'identificar les línies mestres del projecte, que vol donar resposta a les necessitats clau del turisme de la comarca.

A la trobada hi han assistit els representants polítics dels ajuntaments selvatans i també els tècnics de les àrees de turisme, que han aportat la seva visió sobre les necessitats turístiques comunes i les propostes sobre les actuacions que poden formar part d'aquest projecte.

La sessió convocada per l’ens selvatà ha tingut lloc aquest dijous, 9 de desembre, al migdia a l’Arxiu Comarcal de la Selva, a Santa Coloma de Farners

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.