Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Consell d'Alcaldes de la Selva

El pròxim dijous, 15 d'octubre, el Consell Comarcal de la Selva celebrarà un Consell d'Alcaldes Extraordinari. La sessió es farà a les 12 h telemàticament per videoconferència.

 

L'ordre del dia és el següent:

 

Punt previ: Ratificació de la concurrència de les causes extraordinàries previstes en l'article 46.3 de la Llei 7/1985 reguladora de les Bases de Règim Local, modificat per la disposició final segona del Reial Decret 11/2020, de 31 de març, per a celebració de sessions dels òrgans col·legiats per via telemàtica

 

1. Informació de la taxa per a l'exercici de 2021 del CTRM i del Dipòsit Controlat, a càrrec de l'Ajuntament de Lloret de Mar.

2. Aprovació inicial de la modificació de les tarifes de Serveis Mediambientals de la Selva NORA SA per l'any 2021 i modificació de la taxa T-07 de Protecció Mediambiental (PRP2020/559)

3. Informació del sistema de seguiment i control dels serveis delegats al Consell Comarcal de la Selva en matèria de gestió de residus i neteja viària, i dels seus serveis d'inspecció.

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.