Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Presentació del Circuit Gironí de Cros 2021/2022: 30è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva-17è Trofeu Circuit Gironí de Cros

La Sala Carles Raholade la Generalitat de Catalunya a Girona acollirà la presentació del Circuit Gironí de Cros- Gran Premi Consell Comarcal de la Selva el proper divendres, 8 d’octubre, a les 11.30 h migdia. A l’acte hi participaran la representant territorial d’Esports de la Generalitat, Anna Julià, el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, el diputat d’Esports, Jordi Masquef, el president de la Federació Catalana d’Atletisme , Joan Villuendas i la consellera d’Esports,Mònica Rabassa.

També hi assistiran els atletes Esther Guerrero del New Balance, Bouba Sabally del Club Atletisme Lloret-La Selva i Santiago Catrofe del Club Atletisme Santa Cristina, així com representants dels consells esportius de la demarcació de Girona i de la Federació Catalana d’Atletisme.

Recordeu:

Motiu: Presentació del 30è Gran Premi Consell Comarcal de la Selva - 17è Trofeu Circuit Gironí de Cros

Dimarts, 8 d’octubre de 2021

Hora: 11.30 h

Lloc: Sala Carles Rahola, Generalitat de Catalunya

 

Per a qualsevol dubte o per a més informació poseu-vos en contacte amb Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.