Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

El castell de Montsoriu se suma amb La Marató de TV3

El Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu destinaran tots els beneficis de les entrades del diumenge 19 de desembre a La Marató de TV3, segons han avançat fonts dels mateixos ens.

Amb el lema “El Castell de Montsoriu se suma a La Marató de TV3”, Encara no coneixes el castell gòtic de Catalunya? Gaudeix de @montsoriu i col·labora amb La Marató de TV3. T’hi esperem!, el Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell han donat el tret de sortida a aquesta campanya de suport a una de les iniciatives solidàries més importants del país.

Així, els beneficis de les entrades dels visitants de diumenge 19 de desembre del castell de Montsoriu es destinaran a La Marató. En aquest sentit, Garriga ha assegurat que s’espera que –si el bon temps continua- diumenge vinent el nombre de visitants sigui alt i que es pugui fer una bona recaptació per a aquesta causa solidària.

Enguany, La Marató està dedicada als problemes de salut mental, que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.