Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Reunió del Patronat del Castell de Montsoriu

Número de sessió: 2/2022
Dia: 30 de novembre de 2022
Hora: 12 hores
Lloc: Sala de Plens del Consell Comarcal de Selva
Per la present em plau notificar-los-hi que el President de la Junta Rectora de l’Organisme Autònom Patronat del Castell de Montsoriu, el Senyor Pere Garriga i Solà, en virtut del què estableix l’article 5.1.2 dels Estatuts del Patronat, aprovats en sessió plenària de data 4 de febrer de 1994, i l’article 85bis de la Llei 7/1985 de 2 d’abril, reguladora de les Bases de Règim Local, ha dictat resolució de convocatòria de la propera sessió ordinària de la Junta Rectora de l’Organisme Autònom, Patronat del Castell de Montsoriu que tindrà lloc a la Sala de Plens del Consell Comarcal de la Selva, el proper dia 20 de febrer de 2020, amb el següent ordre del dia:
1) Aprovació de l’acta de la sessió anterior
2) Proposta d’aprovació del pressupost 2023 del Patronat per a la gestió de la conservació i millora del castell de Montsoriu
3) Aprovació de l’adjudicació del contracte menor de serveis relatiu a la redacció del Pla Especial del castell de Montsoriu.
4) Delegació puntual de la competència que ostenta la Junta Rectora per a l'aprovació,
tramitació i adjudicació de l'expedient de contractació del servei de guiatges del Castell de Montsoriu a favor de la presidència del Patronat del Castell de Montsoriu.
5) Sol·licitud d’encàrrec als Serveis Tècnics del Consell Comarcal de la Selva relatiu a la redacció del projecte millora accessibilitat i prevenció de riscos
6) Proposta modificació de preus de les entrades
7) Proposta de modificació d’horaris d’obertura
8) Presentació actuacions
9) Dació a compte de les resolucions de presidència
10) Precs i preguntes
11) Torn obert de paraules
 

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.