Salutació del president

La Selva va ser un dels arquebisbats del Bisbat de Girona, que neix al segle IV, i el cor d'una de les senyories feudals més importants de Catalunya, el Vescomtat de Cabrera, des del segle X fins al segle XIX.

El fenomen econòmic i social del turisme ha heterogeneïtzat una comarca amb profundes arrels històriques i grans lligams socials i econòmics.

Avui conviuen a la nostra comarca realitats tan diferents com l'àrea parametropolitana de Lloret-Blanes, una de les potències turístiques del país, i Susqueda, Osor o Brunyola, micropobles en entorns agrícoles, forestals o de muntanya. Tenim la Selva marítima, des d'on neix la Costa Brava fins a l'Empordà, el pla de la Selva, el Montseny i les Guilleries, el territori del Ter-Brugent. Som una potència biotecnològica, turística, càrnica, lletera i industrial.

Des del Consell Comarcal de la Selva gestionem aquesta complexa diversitat amb una clara vocació de servei als ajuntaments de la nostra demarcació. Oferim serveis de qualitat als ajuntaments més grans, i això ens permet obtenir una economia d'escala clau per ajudar els més petits, la qual cosa és la veritable raó de ser de tots els consells comarcals de Catalunya des de la seva creació, el 1987. També ho fem acostant al territori i a la ciutadania aquells serveis que ens delega la Generalitat. Som les mans de la Generalitat al territori.

Servei és la paraula clau. Servei a la Generalitat, als ajuntaments..., és a dir, a les persones, a tu que visites la nostra web. Aquesta web pretén ser una eina al teu servei. Si no hi trobes el que busques et prego que ens ho facis saber a través dels canals de contacte. Aquesta web no serveix per a res si no et serveix a tu.

Rep la meva més cordial salutació.

 
 

Martí Pujals Castelló

 Sr.Martí Pujals Castelló

President del Consell Comarcal de la Selva

 
 
 
 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.