Salutació del president


President del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu Torroella

És un plaer per a mi donar-vos la benvinguda al web del Consell Comarcal de la Selva, una finestra als 26 municipis de la nostra comarca, un espai de trobada per donar a conèixer tots els serveis que duu a terme aquest ens i al mateix temps, una eina d’interacció entre tots els selvatans i selvatanes per tal de construir la comarca que volem.

Així doncs, us convido a endinsar-vos en aquest web i a participar en aquesta nova etapa que ara reinicio al capdavant de l’ens selvatà, amb responsabilitat, treball, il·lusió i amb la intenció de defensar els interessos de la comarca i de tots i cada un dels municipis amb austeritat, diàleg, consens i transparència; pilars que, al meu entendre, han de guiar l’activitat institucional i política.

Us convido a seguir l’actualitat de la comarca de la Selva a través de les nostres xarxes socials: twitter (@comarcaselva), facebook i instagram (@ccselva), on es fa difusió de les activitats, les notícies, els avisos i les convocatòries. Tot plegat amb la voluntat de màxima transparència i eficiència de la institució comarcal que ens representa a totes i tots.

Des d’aquest espai aprofito per obrir-vos les portes de l’ens comarcal, perquè ens feuarribar les teves preocupacions, queixes o suggeriments. Em trobareu sempre com un aliat per a aquestes coses.

Perquè entre tots fem que la comarca de la Selva sigui millor!

Sigueu benvingudes i benvinguts. 

Salvador Balliu Torroella

President del Consell Comarcal de la Selva

 
 
 
 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.