Vicepresidència

 
De conformitat amb el que disposa l'article 13.2 del Decret Legislatiu 4/2003, de 4 de novembre, pel qual s’aprova el Text Refós de la Llei d’organització comarcal de Catalunya, la designació dels Vicepresidents és competència d'aquesta Presidència, qui haurà de procedir al seu nomenament, mitjançant resolució, d'entre els/les consellers/conselleres comarcals.
 

Determinar que els vicepresidents anteriorment nomenats, exerciran el seu càrrec en els termes previstos legalment i reglamentària als efectes de substituir el president, per ordre rigorós de nomenament, en els supòsits de vacant, absència o malaltia. Durant el temps que exerceixin la substitució no podran modificar, derogar, revocar ni avocar els decrets d’organització ni els relatius a les competències delegades. 

 
Eva Viñolas Marín Jordi Pibernat Casas

Vicepresidència primera:

Eva Viñolas Marín

Vicepresidència segona:

Jordi Pibernat Casas

És una responsabilitat i un repte assumir la Vicepresidència Primera del Consell Comarcal de la Selva.

Hi tinc l’oportunitat de coordinar els serveis socials, consum, habitatge, eix de negoci, joventut, esports, educació i emprenedoria. Una oportunitat on la dedicació, transparència i compromís hi serà, en benefici de totes les selvatanes i selvatans.

Gràcies per la confiança i sempre al servei de la comarca.

El Consell Comarcal presta uns serveis imprescindibles pel bon fer dels ajuntaments que hi deleguen competències.  

Des de la vicepresidència de Territori, que comprèn els departaments de Territori i Sostenibilitat, Gestió Tributària, Hisenda i Organització Interna, treballaré perquè aquests serveis siguin el màxim d’eficients possible i donin solucions acurades, efectives i de confiança als nostres ajuntaments.

Assumeixo aquesta vicepresidència amb compromís i vocació de servei a la comarca.
Albert Sanz González Maria Rosa Vila Juanhuix

Vicepresidència tercera:

Albert Sanz González

Vicepresidència quarta:

Maria Rosa Vila Juanhuix

Des d'aquesta Vicepresidència 3a, enceto un compromís: treballar i millorar els serveis als ajuntaments selvatans i a la ciutadania de la nostra comarca.

Treballar per la promoció del territori, l'ocupació, el turisme, la cultura, la transparència i unes de les joies que tenim al nostre territori, el castell de Montsoriu i el Vescomtat de Cabrera, és un repte que em genera il·lusió i al mateix temps, respecte.

Gràcies per la confiança rebuda, i sempre al servei de la nostra estimada comarca.

Assumeixo el repte de la quarta vicepresidència amb il·lusió i amb entusiasme col·laborant i treballant per mantenir i millorar el projecte del Consell Comarcal de la Selva, pensant i posant sempre per davant les necessitats de tots els Ajuntaments que conformem aquesta comarca.

Els objectius són ben diferents d’uns ajuntaments als altres pels seus contrastos, ésser de mar, ésser de muntanya o ésser de la plana, però aquesta diversitat ens enriqueix, cadascun amb el seu patrimoni cultural material o immaterial.

Des de la responsabilitat em comprometo a fer la feina encomanada amb eficiència i eficàcia, escoltant les propostes i les inquietuds de tots vosaltres.
Agraeixo la confiança dipositada i desitjo que amb els esforços de tots plegats aconseguim els nostres propòsits i fer que la comarca de La Selva continuï essent un referent.

 

 
 
 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.