Trobada dels socis del projecte COOP'ART a Sant Hilari Sacalm | Encuentro de los socios del proyecto COOP'ART en Sant Hilari Sacalm

El passat 14 de gener va tenir lloc la trobada dels socis catalans del projecte COOP'ART a l'ajuntament de Sant Hilari Sacalm, com a acció prèvia al seminari transfronterer del projecte que tindrà lloc els dies 24 i 25 de gener a la Bisbal d'Empordà.

Durant la sessió es van revisar les actuacions portades a terme durant l'any 2018 per part dels diferents agents de la banda sud dels Pirineus: l'Ajuntament i el Terracotta Museu de Ceràmica de la Bisbal d'Empordà, l'Associació Obrador Xisqueta, l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal de la Selva i Activa Prospect SL.

Així mateix es va fer un avanç de la programació d'activitats per al 2019, any en que hi ha previst un important nombre d'accions de formació i acompanyament al sector de l'artesania artística.

reunió de socis

El pasado 14 de enero tuvo lugar el encuentro de los socios catalanes del proyecto COOP'ART en el ayuntamiento de Sant Hilari Sacalm, como acción previa al seminario transfronterizo del proyecto que tendrá lugar los días 24 y 25 de enero en la Bisbal d'Empordà.

Durante la sesión se revisaron las actuaciones llevadas a cabo durante el año 2018 por parte de los diferentes agentes de parte sur de los Pirineos: el Ayuntamiento y el Terracotta Museo de Cerámica de la Bisbal d'Empordà, la Asociación Obrador Xisqueta, el Ayuntamiento de Sant Hilari Sacalm, la Diputación de Barcelona, el Consell Comarcal de la Selva y Activa Prospect SL.

Asimismo se hizo un avance de la programación de actividades para el 2019, año en que está previsto un importante número de acciones de formación y acompañamiento al sector de la artesanía artística.

 

Logotips projecte COOP'ART

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.