Jornada de presentació de les formacions per l'artesania artística al Ter-Brugent | Jornada de presentación de las formaciones para la artesanía artística en el Ter-Brugent

Et dediques a l'artesania de forma professional o semiprofessional? Vols millorar la teva formació en disseny de producte, en gestió empresarial, en comercialització o en crear experiències turístiques vinculades a l'artesania? Llavors, t'interessarà conèixer el programa de formacions que t'ofereix el projecte COOP'ART. Vine el 30 de maig a Anglès per tenir més informació!

Inscriu-te a la jornada de presentació del 30 de maig a través d'aquest formulari: Inscripcions

Consulta el Dossier de formacions previstes que es realitzaran als muncipis d'Anglès, Sant Julià del Llor i Bonmatí, la Cellera de Ter i Amer.

Per a més informació o inscripcions: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  i telèfon (696103559)

Seminari COOP'ART foto de grup

 

Te dedicas a la artesanía de forma profesional o semiprofesional? ¿Quieres mejorar tu formación en diseño de producto, en gestión empresarial, en comercialización o en crear experiencias turísticas vinculadas a la artesanía? Entonces, te interesará conocer el programa de formaciones que te ofrece el proyecto COOP'ART. Ven el 30 de mayo a Anglès para tener más información!

Inscríbete a la jornada de presentación del 30 de mayo a través de este formulario: Inscripciones

Consulta el Dosier de formaciones previstas que se realizarán en los muncipios de Anglès, Sant Julià del Llor i Bonmatí, la Cellera de Ter y Amer.

Para más información o inscripciones: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. y teléfono (696103559)

 

 

Logotips projecte COOP'ART

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.