Obertes les inscripcions per les formacions d'artesania artística | Abiertas las inscripciones para las formaciones de artesanía artística

El passat 30 de maig es va presentar a la sala Fontbernat d'Anglès el programa de formacions i assessoraments per l'artesania artística del Ter-Brugent .

Les formacions s'inicien aquest mes de juny i van adreçades  al col·lectiu de l'artesania artística dels municipis participants al projecte Coop'Art: Amer, Anglès, la Cellera de Ter, Sant Julià del Llor i Bonmatí i Susqueda.

El programa està format per quatre càpsules formatives sobre el disseny del producte artesà, els models de negoci, les estratègies i canals de venda i la creació d’experiències turístiques a partir de l’artesania artística. També es realitzaran sessions d’assessorament i acompanyament personalitzades. Les primeres formacions seran a Anglès, el dia 8 de juny, amb una sessió sobre "Disseny de producte artesà", i a Sant Julià de Llor i Bonmatí, el dia 13 de juny, amb una sessió sobre "Estratègies i canals de venda per l’artesania". Per a més detalls es pot consultar el dossier de les formacions i assessoraments.

Les persones interessades a inscriure's ho poden fer en aquest enllaç.

 

El pasado 30 de mayo se presentó en la sala Fontbernat de Anglès el programa de formaciones y asesoramientos para la artesanía artística del Ter-Brugent.

Las formaciones se inician este mes de junio y van dirigidas al colectivo de la artesanía artística de los municipios participantes en el proyecto Coop'Art: Amer, Anglès, la Cellera de Ter, Sant Julià del Llor i Bonmatí y Susqueda.

El programa está formado por cuatro cápsulas formativas sobre el diseño del producto artesano, los modelos de negocio, las estrategias y canales de venta y la creación de experiencias turísticas a partir de la artesanía artística. También se realizarán sesiones de asesoramiento y acompañamiento personalizadas. Las primeras formaciones serán en Anglès, el día 8 de junio, con una sesión sobre "Diseño de producto artesano", y en Sant Julià de Llor y Bonmatí, el día 13 de junio, con una sesión sobre "Estrategias y canales de venta para la artesanía". Para más detalles se puede consultar el dossier de las formaciones y asesoramientos.

Las personas interesadas en inscribirse pueden hacerlo en este enlace.

 

 

Logotips projecte COOP'ART

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.