Cursos d'art aplicats a l'artesania | Cursos de arte aplicados a la artesanía

Cursos d'art aplicats a l'artesania a Bonmatí:

  • Iniciació al dibuix aplicat a l'artesania artística (16h; dimecres i divendres del mes d'octubre): formació gratuïta adreçada a artesans/es de l'àrea del Ter-Brugent per a l'educació de la mà i la vista en l'aprenentatge de la tècnica del dibuix.
  • Teoria del color aplicat a l'artesania artística (16h; dimecres i divendres del mes de novembre): formació gratuïta destinada a artesans/es artístics de l'àrea del Ter-Brugent per entendre el color, dominar el pigment i el procediment per fer-ne l'ús adequat en qualsevol suport.

Cursos de arte aplicados a la artesanía en Bonmatí:

  • Iniciación al dibujo aplicado a la artesanía artística (16h; miércoles y viernes del mes de octubre): formación gratuita dirigida a artesanos/as del área del Ter-Brugent para la educación de la mano y la vista en el aprendizaje de la técnica del dibujo.
  • Teoría del color aplicado a la artesanía artística (16h; miércoles y viernes del mes de noviembre): formación gratuita destinada a artesanos/as artísticos del área del Ter-Brugent para entender el color, dominar el pigmento y el procedimiento para hacer -ne el uso adecuado en cualquier soporte..

 

Logotips projecte COOP'ART

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.