Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

Jornada sobre Patrimoni i Digitalització: La recreació digital, una oportunitat per al territori

Jornada LA RECREACIÓ DIGITAL, UNA OPORTUNITAT PER AL PATRIMONI, on trobareu el detall de les experiències que es presentaran de productes culturals i turístics pioners a Catalunya a partir de la digitalització del patrimoni.
 
 
Aquesta jornada tindrà lloc el proper 20 d'abril a partir de dos quarts de deu a l'Espai Cabrera (Museu Etnològic del Montseny La Gabella, Arbúcies) i per poder participar-hi cal fer inscripció prèvia mitjançant el següent enllaç (places limitades):
 
 
 
 
L'objectiu d'aquesta jornada és compartir experiències d'arreu del territori català que vinculen patrimoni i digitalització, les seves potencialitats i les oportunitats que s'obren vinculades a l'àmbit cultural i turístic. En aquest sentit us demanem, si ho creieu oportú, que feu arribar el present programa a totes aquelles persones de la vostra institució que puguin estar interessades. 

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.