Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

8M

Dia: 8 de març de 2024

Hora: 11 h

Lloc: Casa de la Paraula 

 

La Casa de la Paraula acollirà una cloenda de l’exposició fotogràfica “Identitats vàlides” a càrrec d’Isaac Flores, fotògraf

 

Amb motiu del Dia de la Dona, el Consell Comarcal de la Selva ha organitzat una doble jornada d’activitats, que es portarà a terme el dia 8 de març. Coincidint amb la commemoració del 8M, i com a acte central, des del Departament d’Atenció a les Persones s’ha organitzat una cloenda de l’exposició fotogràfica “Identitats Vàlides” a càrrec d’Isaac Flores, fotògraf. La mostra anirà precedida d’una actuació a càrrec de Nyra Foxx.

Seguidament es farà la lectura del manifest institucional a càrrec de la consellera d’Igualtat i Feminismes, Ester Soms.

La benvinguda als actes organitzats pel Departament d’Atenció a les Persones de l’ens selvatà anirà a càrrec d’Eva Viñolas, vicepresidenta 1a, i de l’alcaldessa de Santa Coloma de Farners, Carme Salamaña.

 

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.