Vista Mensual
Vista mensual
Weekly View
Vista setmanal
Daily View
Veure Avui
Search
Cercar

El Planeta Violeta: dies 27 i 28 de febrer

A través de la música i la dansa, aquest projecte persegueix poder complementar les eines i recursos que ja es treballen a l’escola amb els reptes que ens planteja el moment actual en quan a l’educació dels infants d'educació infantil.
 
El planeta Violeta no deixa de perseguir una societat on a través de les diferències individuals podem construir tots junts una millor convivència.
 
Mitjançant diferents activitats pedagògiques basades en la música i la dansa, aquesta proposta busca ser una eina més per a les escoles de la comarca de la Selva per a treballar els ODS a través del foment de la curiositat i el desenvolupament d'aprenentatges i capacitats dels infants.
 
L'objectiu general del projecte, és que l'alumnat prengui consciència dels problemes que presenta el planeta actualment, a través de la música i la dansa com a eix conductor. També treballar capacitats que es recullen en les esferes persona (salut, benestar, educació de qualitat, igualtat de gènere), planeta (consum i producció responsables, acció climàtica i vida terrestre) i pau dels ODS.
 
El projecte es desenvolupa en 4 reptes vinculats als ODS:
 
·         Tots i totes som diferents! (igualtat entre persones)
 
·         Ballem! (treball de la cultura i tradicions del territori a través de danses)
 
·         Menja bé! (salut)
 
·         Cuidem el planeta! (sostenibilitat i humanitat)
 
 
 
El tret de sortida del projecte és la visita d’alguns dels personatges dels Atrapasomnis a l’escola per presentar el projecte, el primer repte i la seva cançó. Aquest fet és de gran impacte per tots els alumnes i molt motivador.
 
La resta de reptes es presenten a través d’un vídeo on hi apareixen totes les instruccions així com la cançó.
 
La cloenda del projecte és amb un concert on ens trobem tots, gaudim plegats i fem bategar el planeta violeta!
 
Us enllacem la pàgina web del projecte (Hi ha cartells, logística, lloc...)
 
 
 
Dimarts dia 27 de febrer a les 10h a Bonmatí. Zona esportiva
Dimecres dia 28 de febrer a les 10h a Hostalric. Zona esportiva

Enrere

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.