Presentació de la Tourdera a la masia Can Figueres de Gualba

La Masia Can Figueres de la població de Gualba va acollir la presentació oficial del projecte “Ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies”. Durant la xerrada es va donar a conèixer la ruta, però també es va parlar de forma general del projecte i del seu objectiu final com a projecte de desenvolupament territorial.

En el marc de les xerrades que es realitzen periòdicament a la biblioteca de Palafolls, el divendres 13 d’octubre, va tenir una xerrada sobre la ruta de la Tordera i riera d’Arbúcies. Durant l’acte es va explicar que la iniciativa va néixer com un projecte de desenvolupament territorial que es va materialitzar amb la creació d’una ruta de senderisme i cicloturisme entre el Montseny i la Mediterrània (Costa Brava i Costa de Barcelona), dos punts d’atracció turística importants.

També es va aprofitar per donar a conèixer aspectes més concrets de la ruta, com la seva senyalització, el recorregut, els itineraris d’enllaç, les variants per a senderistes, els accessos des d’estacions de tren, on trobar informació sobre la ruta, etc. I es va aprofundir en la descripció del recorregut pel municipi de Gualba, així com en la nova eina que s’ha posat a disposició de les empreses del territori per poder visualitzar els seus serveis en el marc del projecte.

L’acte va acabar amb la visualització del vídeo promocional de la ruta, un descens des del naixement del riu Tordera fins a la desembocadura, que dona una bona idea de la ruta. Finalment es va obrir un torn obert de paraula on es varen atendre les consultes dels diferents assistents.

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.