L’Associació de Turisme “La Selva, Comarca de l’Aigua” nomena Jennifer Pérez nova presidenta

 

La nova junta està formada per membres tant del sector públic com del privat i hi estan representades totes les zones de la Selva

 

L’Associació de Turisme La Selva, Comarca de l’Aigua ha nomenat Jennifer Pérez nova presidenta d’aquesta entitat. Pérez va ser nomenada presidenta en la darrera assemblea extraordinària de socis i sòcies, que es va celebrar el passat 14 de novembre a la seu institucional del Consell Comarcal de la Selva.

En el transcurs d’aquesta assemblea extraordinària de socis de l’Associació de Turisme La Selva, Comarca de l’Aigua es va fer prèviament la presentació de candidatures i, posteriorment, es va nomenar el president i els membres de la nova junta d’aquesta entitat. Des de l’inici, l’actual consellera de Turisme, Jennifer Pérez, ja va donar a conèixer la seva intenció de presentar-se com a candidata per a presidir l’Associació.

En el transcurs de la presentació de candidatures, Pérez va explicar a tots els assistents que a l’hora d’escollir els representants per formar la nova junta havia pensat en membres tant del sector públic com del privat i havia mirat que hi hagués representació de totes les zones de la Selva: Montseny-Guilleries, Costa Brava, plana selvatana i Ter - Brugent. Després de la votació i la proclamació de Jennifer Pérez com a nova presidenta, aquesta va encoratjar tots els assistents a treballar plegats per tal que la Selva esdevingui una marca turística pròpia i de qualitat.

Jennifer Pérez estarà acompanyada per Lluís Martí Barnés com a vicepresident 1er; Maria Dolors Gonzàlez com a vicepresidenta 2a; Lluís Campmajó, com a secretari, i per l’Enric Dotras com a tresorer, juntament amb cinc vocals més: Maria Rosa Vila Lídia Campeny, Carme Salamaña, Marcelino Gòmez i Montserrat Pujolràs, constituint així una nova junta pels propers anys 2023-2027.

 

 

 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.