El Consell Comarcal de la Selva commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones amb dues conferències com a actes destacats

Enguany, els actes del 25N es faran a l’Escola d’Adults de Santa Coloma de Farners aquest divendres 24 de novembre

 

La conferència “Violències masclistes i el seu impacte emocional”, a càrrec d’Anna Fossoul, psicòloga experta en trauma complex i violències masclistes centrarà els actes del 25N al Consell

 

El Consell Comarcal de la Selva commemorarà el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones el pròxim divendres 24 de novembre en una jornada que inaugurarà la vicepresidenta 1a de l’ens selvatà, Eva Viñolas. Aquest acte té com a objectiu mostrar el compromís i la implicació de tots els agents socials i els ciutadans a través d’un treball conjunt per avançar cap a escenaris que propiciïn una Catalunya lliure de violència envers les dones.

Després de la sessió inaugural, que comptarà també amb la participació d’Ester Mas, la psicòloga del SIAD de la Selva, i Joan Busquets, el cap del Departament d’Atenció a les Persones, tindrà lloc una ponència que porta per títol: “Violències masclistes i el seu impacte emocional”, a càrrec d’Anna Fossoul, psicòloga experta en trauma complex i violències masclistes.

Seguidament tindrà lloc una pausa i la jornada es reprendrà amb una conferència que porta per títol“Simbolismes i empremtes de la maternitat en situacions de violència”, a càrrec de Steph Wat son, llicenciada en Història de l’Art, fotògrafa especialitzada en pedagogia visual i terapèutica de la imatge, i Raquel Ruiz, psicòloga del SIAD de la Selva, especialista en l’abordatge de les violències masclistes

La cloenda institucional de la jornada anirà a càrrec de la consellera d’Igualtat i Feminismes i Benestar Social del Consell Comarcal de la Selva, Ester Soms. La lectura del manifest posarà el punt  final a aquest acte de commemoració del 25 N organitzat per l’ens selvatà.

Tots els actes del matí de la jornada se celebraran a l’Escola d’Adults de Santa Coloma de Farners.

Els actes de commemoració del 25 N s’estenen a la major part de poblacions de la comarca de la Selva. Els tècnics de l’ens selvatà participen en molts d’aquests actes que es fan en els municipis selvatans.

 

 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.