El Consell Comarcal de la Selva acull la presentació de la modificació del Pla d'Emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT)

El Consell Comarcal de la Selva ha acollit la presentació de la modificació del Pla d’emergències per incendis forestals de Catalunya (INFOCAT) aquest divendres, 31 de maig. La sessió ha començat a les nou del matí i s’ha allargat fins a les dues del migdia

L’acte d’obertura de la sesió ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal de la Selva, Martí Pujals. Seguidament ha estat el torn del director territorial d'Interior a Girona, Eduard Adrobau, que ha fet la presentació de la revisió del Pla INFOCAT. En el transcurs de la sessió s'han donat a conèixer les novetats del nou Pla INFOCAT, el Centre de Comandament Avançat, i criteris de confinament i evacuació de la població i el Nou Pla Alfa. Per poder dur a terme aquestes presentacions hi han participat els responsables de Protecció Civil, d’Emergències i d’Agents Rurals.

Seguidament s'ha donat informació dels cossos operatius i del Consell Comarcal de la Selva amb referència a la propera temporada d’alt risc d’incendis.

En la segona part de la sessió s'han presentat els diferents serveis prestats pel Consell Comarcal de la Selva en matèria de prevenció d’incendis forestals i de protecció civil.S'han donat a conèixer els serveis següents: servei comarcal de prevenció d’incendis forestals, servei de protecció civil comarcal i el servei de joventut.

En la darrera part de l’acte hi ha hagut un torn obert de preguntes, que ha finalitzat mb la intervenció de la consellera de Sostenibilitat i Energia de l’ens selvatà, Marta de Egea.

 

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.