El Consell Comarcal de la Selva ofereix ajuda a les empreses que volen contractar persones aturades de més de 30 anys

Salvador Balliu ha destacat l’aposta de l’ens selvatà per aconseguir una major inserció al món laboral a la comarca de la Selva i, en definitiva, la creació de nous llocs de treball per a aquelles persones que per motius diversos estan a l’atur

 

El Consell Comarcal de la Selva ofereix ajuda a les empreses que volen contractar aturades de més de 30 anys. Aquesta ajuda es fa a través del Programa 30 Plus, una iniciativa innovadora en matèria d’ocupació, finançada pel Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social, que té com a objectiu la inserció laboral de persones de més de 30 anys.

Amb aquest programa es dona resposta a les necessitats d’inserció laboral dels candidats i de reclutament de les empreses mitjançant ajudes a la contractació amb subvencions de 858,55 € mensuals durant un màxim de 9 mesos - fet que representa un total de 7.726,95 €. La subvenció és compatible amb altres incentius fiscals i les bonificacions en les quotes de la Seguretat Social segons la modalitat contractual.

A més, el 30 Plus ofereix els serveis de reclutament i selecció per competències de persones adequades al lloc de treball sense cap cost, el disseny, l’execució i el seguiment de una formació de 20 hores adaptada al lloc de feina que és una de les condicions requerides a les empreses contractants i finançades pel programa, així com , l’assessorament i el suport a la tramitació de les ajudes a la contractació vinculades a aquest programa.

Les persones candidates han d’estar empadronades als municipis d'Amer, Anglès Arbúcies, Brunyola - Sant Martí Sapresa, Caldes de Malavella, la Cellera de Ter, Osor, Riudarenes, Riudellots de la Selva, Sant Hilari Sacalm, Sant Julià del Llor i Bonmatí, Santa Coloma de Farners, Sils, Susqueda, Vidreres i Vilobí d’Onyar.

La convocatòria vigent anticipada de 2018 de la comarca de la Selva, preveu un total de 35 contractacions que hauran de ser formalitzades abans de l’1 d’agost de 2019.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat l’aposta de l’ens selvatà per aconseguir una major inserció al món laboral a la comarca de la Selva i, en definitiva, la creació de nous llocs de treball per a aquelles persones que per motius diversos estan a l’atur. En aquest sentit, ha destacat el bon resultat que han tingut aquests programes – com Joves per l’Ocupació, Fem Ocupació, 30 Plus, Treball i Formació- en els darrers anys ja que en la major part dels casos moltes de les persones que participen en un programa d’aquestes característiques es reincorporen al món laboral.

Aquelles empreses que estiguin interessades en acollir-se en aquest programa podran adreçar-se al Consell Comarcal de la Selva a través dels telèfons 972129 381 / 600 904168 o enviant un correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .


 

Ocupació

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.