Un total de tretze persones de la comarca de la Selva treballaran durant sis mesos en el marc del programa Salut i Crisi de Dipsalut

Desenvoluparan la seva tasca al mateix Consell i als ajuntaments d’Anglès, Lloret de Mar, Sant Julià de Llor i Bonmatí, Maçanet de la Selva i Tossa de Mar

 

Aquest programa està destinat a persones aturades de llarga durada i en risc d’exclusió social

 

Un total de tretze persones de la comarca de la Selva han aconseguit un contracte de sis mesos en el marc del programa Salut i Crisi, que està destinat a les persones aturades de llarga durada i en risc d’exclusió social. Les persones que participen en aquest programa, impulsat per Dipsalut, també rebran una formació en competències personals i recerca de feina, així com també un acompanyament individualitzat per part d’un tècnic d’orientació i ocupació del Consell Comarcal de la Selva. L’objectiu de les persones que participen en aquest programa és millorar el seu perfil professional i augmentar les opcions d’ocupació un cop finalitzin aquests sis mesos de contractació.

El conseller d’Ocupació del Consell Comarcal de la Selva, Francesc Nadal, ha destacat l’opció que donen aquests programes per generar ocupació a la comarca de la Selva. En aquest sentit, Nadal ha assegurat: “Des del Consell, i concretament des de l’àrea de Promoció del Territori i Atenció a les Persones treballarem conjuntament per facilitar les eines necessàries perquè s’insereixin al món laboral.

En aquest programa a més del Consell hi participen els ajuntaments d’Anglès, Lloret de Mar, Maçanet de la Selva, Sant Julià de Llor i Bonmatí i Tossa de Mar. Les persones que s’han contractat desenvoluparan les seves tasques en àmbits molt diversos. Així, les tres persones que s’han incorporat al Consell Comarcal donaran suport administratiu al departament de Promoció del Territori i al d’Atenció a les Persones. Pel que fa a la persona que s’ha incorporat a l’Ajuntament d’Anglès, aquesta desenvoluparà tasques com a peó de brigada de la mateixa manera que ho faran els dos treballadors que s’han incorporat a la brigada de Lloret de Mar. Pel que fa a la persona que treballarà a Sant Julià de Llor i Bonmatí desenvoluparà la seva tasca com a auxiliar administrativa a l’Ajuntament. A Maçanet de la Selva, la persona que s’ha contractat estarà ubicada a la biblioteca en tasques de suport administratiu i activitats per als usuaris. Finalment, a Tossa de Mar la persona que s’ha contractat s’incorpora a l’àrea de Medi Ambient com a peó de jardineria.

A banda del Consell Comarcal, hi ha quatre entitats del tercer sector que també s’han acollit al programa Salut i Crisi amb la contractació de quatre persones més. Les entitats són Creu Roja, Aspronis, Tresc i Càritas.

 

.

 

Ocupació

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.