El Consell de la Selva organitza un curs d'anglès especialitzat en gestió comercial gratuït per a persones a l'atur

La formació s’iniciarà el dia 9 de gener i s’allargarà fins al 22 de març

El president del Consell valora molt positivament la tasca que s’està fent des del Consell perquè les persones en situació d’atur es puguin formar i accedeixin al món laboral

 

El Consell Comarcal de la Selva ha programat un curs d’anglès especialitzat en gestió comercial totalment gratuït per a persones a l’atur. A aquesta formació s’hi podran acollir totes aquelles persones que estiguin en possessió del títol de batxillerat, d’algun cicle formatiu de grau mig de la branca administrativa o equivalent o bé d’algun cicle formatiu de grau superior (CFGS). En aquesta formació també hi podran accedir les persones que hagin superat la prova d’accés als GFGS o la d’accés a la universitat per a majors de 25 anys.

Aquelles persones que estiguin interessades en apuntar-s’hi només cal que s’adrecin al web www.selva.cat i consultin la informació que fa referència a aquest nou curs. La data d’inici serà el dia 9 de gener i s’allargarà fins al 22 de març. Les classes es realitzaran els dilluns, dimarts, dijous i divendres de tres quarts de nou del matí a tres quarts de dues del migdia.

El Consell Comarcal de la Selva ha participat en diversos programes de formació i ocupació per tal que aquelles persones que es troben en situació d’atur puguin accedir al món laboral. En els darrers mesos, des del servei d’ocupació del Consell s’ha aconseguit inserir més d’una quarantena de persones al món laboral amb contractes temporals i indefinits gràcies als programes per joves.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha manifestat la voluntat de continuar treballant en aquesta línia per tal que “la comarca de la Selva sigui un territori d’oportunitats”. En aquest sentit, Balliu ha valorat molt positivament la trajectòria del Consell pel que fa a les polítiques d’ocupació i ha assegurat que per al Consell és una prioritat que a la comarca de la Selva la gent es pugui formar i pugui accedir al món laboral.
 

Ocupació

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.