El Consell Comarcal de la Selva contracte tres joves per al programa Fem Ocupació de Joves per un període de sis mesos

Les tres joves són beneficiàries de Garantia Juvenil, en el marc del programa Fem Ocupació per a Joves

 


El Consell Comarcal de la Selva ha contractat tres joves beneficiàries de Garantia Juvenil, en el marc del programa Fem Ocupació per a Joves. Aquestes persones treballaran com a auxiliars administratives als serveis d’Habitatge, Consum i Recaptació a les poblacions de Santa Coloma de Farners, Lloret de Mar i Blanes respectivament. El període de contractació d’aquests joves, d’edats compreses entre els 18 i els 29 anys, és de sis mesos. Durant aquests sis mesos, a més d’adquirir experiència laboral, assistiran a una formació de 90 hores relacionada amb la seva especialitat.

En aquesta edició del programa, els responsables de Fem Ocupació per a joves de l’ens comarcal s’havien marcat l’objectiu d’aconseguir un total de 25 contractes de joves en situació d’atur, amb formació d’ESO, batxillerat o cicle formatiu de grau mitjà. Aquest objectiu s’ha assolit amb un total de 22 contractes consolidats en diferents empreses de la comarca de la Selva, i 3 més al Consell Comarcal.

El programa Fem Ocupació per a Joves està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

 

Ocupació

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.