Tret de sortida al programa Impulsa la Selva a diverses poblacions de la comarca

La Xarxa de Serveis Integrals per a l’Ocupació (SIO) del Consell Comarcal de la Selva liderarà aquesta iniciativa impulsada per la Fundació Oscobe i l’Obra Social “La Caixa”

 


El programa Impulsa la Selva, promogut per la Fundació Oscobe i l’obra Social “La Caixa” s’ha posat en marxa, novament, a diversos municipis de la comarca amb l’objectiu de donar una oportunitat de formació a persones aturades de la comarca de la Selva. La xarxa SIO (Xarxa de Serveis Integrals per a l’Ocupació) del Consell Comarcal de la Selva compta, novament, amb aquest programa de formació que permetrà atendre fins a 450 persones aturades de diversos municipis de la Selva.

Aquest programa ofereix diferents càpsules formatives amb l’objectiu de donar a les persones en situació de recerca de feina recursos d’orientació, formació i desenvolupament de competències clau i professionals. En el marc d’aquesta formació es treballaran temàtiques com l’anàlisi del mercat de treball, l’anàlisi de l'ocupabilitat, les competències instrumentals per a la recerca i el desenvolupament competencial.

Al llarg d’aquest programa Impulsa la Selva es preveu atendre fins a 450 persones aturades dels municipis d’actuació de la xarxa SIO ( Serveis Integrals per a l’Ocupació) del Consell Comarcal de la Selva: Breda, Hostalric, Massanes, Riells i Viabrea,Santa Coloma de Farners, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Hilari Sacalm, Sils i Vilobí d’Onyar).

El conseller d’Ocupació al Consell Comarcal de la Selva, Francesc Nadal Alonso, ha valorat molt positivament aquest programa, així com la iniciativa endegada per Oscobe i l’obra social “La Caixa”. En aquesta línia, Nadal ha assenyalat: Aquesta és una de les prioritats, aconseguir reduir l’atur a la comarca i per això s’han de buscar fórmules que permetin a les persones aturades de la comarca formar-se per inserir-se novament al món laboral.”

El programa, que s’ha iniciat recentment, tes preveu que duri fins al novembre de 2016.

 

Ocupació

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.