El Consell Comarcal de la Selva obre el període d'inscripcions per formar part del Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva 2024

 

En el marc de la iniciativa SelvaCultura, el Consell Comarcal de la Selva, un any més, fa una crida a les companyies d’arts escèniques i música de la comarca que vulguin formar part de la setena edició del “Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva”.

La finalitat del dossier és donar a conèixer els artistes i les companyies, promoure els seus projectes i vincular-los a l’escena cultural de proximitat, molt especialment amb els ajuntaments de la comarca. En poden formar part els professionals i companyies que treballin qualsevol disciplina dins les arts escèniques (dansa, teatre, circ, etc.) i la música, que tinguin un espectacle per exhibir i que demostrin una trajectòria artística suficient.

El Dossier és un instrument de suport als agents del sector cultural-creatiu per afavorir la contractació. El seu objectiu principal és incorporar el talent del sector cultural-creatiu a les programacions culturals locals i fomentar relacions de treball.

Aquest projecte forma part del "Programa comarcal per l’impuls integral de la cultura com element de desenvolupament local als municipis de la Selva" que compta amb el suport de la Diputació de Girona i vol ser una eina més dirigida a posar en valor la cultura com a mitjà per fomentar la dinamització econòmica i social dels municipis selvatans.

El conseller de Cultura, Josep Roquet, han valorat molt positivament aquesta iniciativa que s’emmarca dins el projecte SelvaCultura, que es va posar en marxa la primavera de l’any 2017. En aquest sentit, Roquet han destacat la bona feina que s’està duent a terme des de l’ens comarcal en la promoció de l’escena cultura com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.

El Dossier de professionals d’arts escèniques i música s’inclou en el marc del projecte SelvaCultura (www.selvacultura.cat), una nova plataforma web amb l’objectiu d’agrupar, en un sol clic, les activitats culturals que es porten a terme a la comarca.

Inscripcions al dossier professionals arts escèniques i música 2024

Aquelles persones que vulguin inscriure’s només cal que ho facin a través d’aquest enllaç: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdwAqWAkLWlMpsrFsFTi1PEQRwjy126o8B3ZOdTTArFqHLi2A/viewform?usp=sf_link

El termini per presentar propostes finalitza el 17 de setembre de 2023.

 

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.