Més de 500 persones visiten el castell de Montsoriu durant el pont del Pilar

Els alumnes de 4t d’Arqueologia i Història Medieval de la Universitat de Barcelona visiten Montsoriu

 

Un total de 530 persones han visitat el castell de Montsoriu durant el pont del Pilar. Segons han confirmat des del Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva, aquesta xifra és molt bona i, tenint en compte el bon temps i l’inici de la tardor, s’espera que els propers caps de setmana l’afluència de visitants es mantingui, sempre que el temps acompanyi.

En aquest sentit, el nou president del Patronat del Castell de Montsoriu, Albert Sanz, ha valorat molt positivament aquesta xifra i ja ha avançat que durant els propers caps de setmana es preveu una gran afluència de visitants i que, per poder donar resposta a la demanda, s’incorporaran més visites guiades. De fet, tradicionalment durant els mesos de tardor el nombre de visitants és molt important i donat que aquesta tardor hi hauran diversos ponts – Tots Sants i el de la Immaculada, entre altres-  visitar el castell de Montsoriu pot ser una molt bona opció a l’hora de programar una sortida.

Els visitants que han pujat a Montsoriu durant aquest cap de setmana del pont del Pilar –del dijous 12 al diumenge 15 d’octubre- han valorat molt positivament l’àmplia oferta de les visites guiades i els diferents elements que formen part del Centre d’Interpretació del Vescomtat de Cabrera i que permeten fer una lectura territorial més àmplia.

El perfil del visitant que puja a Montsoriu té un interès per la cultura i això fa que la major part de les persones que el visiten prèviament hagin sol·licitat la visita guiada a través del web www.montsoriu.cat . Per tant, tal com ha assenyalat el president del Patronat, Albert Sanz, s’espera que aquests dies de tardor siguin molts els visitants que pugin a Montsoriu per veure el que és considerat el gran castell gòtic de Catalunya, centre del poder militar del Vescomtat de Cabrera.

El castell de Montsoriu està obert de dijous a diumenge, de les deu del matí a les tes de la tarda els dijous i els divendres i de les deu del matí a les cinc de la tarda els dissabtes i els diumenges. Si bé la venda d’entrades es fa fins a una hora abans del seu tancament, és a dir, a les quatre de la tarda. Aquelles persones que vulguin sol·licitar una visita guiada cal que ho facin a través del web www.montsoriu.cat

Els alumnes de 4t d’Arqueologia i Història Medieval de la Universitat de Barcelona han visitat el castell de Montsoriu aquest cap de setmana. Concretament, aquest grup va visitar el castell el dissabte, 14 d’octubre. El castell de Montsoriu és un dels referents per a aquest grup de joves estudiants, que van quedar meravellats del que està considerat el castell gòtic de Catalunya per excel·lència.

Aposta pel turisme de proximitat

 

Per tot això, des del Patronat del Castell de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva estan duent a terme campanya de comunicació que aposta pel turisme de proximitat, concretament per la comarca de la Selva i fent-la extensiva a les comarques properes com poden ser Osona, Maresme, Gironès, Garrotxa, Baix Empordà, però sense oblidar el Vallès Occidental i Oriental, que també representen una percentatge important en el nombre de visites anuals. La campanya es va iniciar el març d’aquest any i s’allargarà fins per les festes de Nadal.

 

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.