Albert Sanz és el nou president del Patronat del Castell de Montsoriu

El vicepresident tercer de l’ens selvatà afronta aquest càrrec amb la voluntat que Montsoriu continuï essent el “monument de referència del territori”

 

S’ha programat una campanya de comunicació que té com a objectiu atreure el públic de proximitat i el públic francès

 

El vicepresident tercer del Consell Comarcal de la Selva, Albert Sanz, és el nou president del Patronat del Castell de Montsoriu des de l’inici del nou mandat, 2023-2027. Amb tot, aquest càrrec s’ha ratificat en la junta del Patronat del Castell de Montsoriu, d’aquest dimarts, 11 d’octubre, on s’ha fet la dació de compte de l’acord del Ple de 25 de juliol de 2023, pel qual es nomenava el vicepresident tercer, Albert Sanz, com a president de l’organisme autònom del Patronat per a la gestió de la conservació i millora del castell de Montsoriu.

En el transcurs de la reunió també s’ha fet la dació de compte de la nova composició de la Junta Rectora de l’organisme autònom Patronat per a la gestió de la conservació i millora del castell de Montsoriu; la dació de compte de la resolució de presidència del Consell Comarcal per la qual es resol nomenar vocals de la Junta a dues persones de reconegut prestigi. En el transcurs de la sessió també s’han tractat altres temes com la presentació d’actuacions i de diversos tràmits i gestions.

 

“Montsoriu es consolida com un destí de primer nivell en el patrimoni cultural català i un centre de dinamització del projecte Vescomtat de Cabrera”

 

El nou president del Patronat del Castell de Montsoriu ha qualificat “d’èxit absolut el nombre de visitants que han pujat a Montsoriu durant els primers sis mesos d’aquest any”. En aquest sentit, Sanz ha assegurat que l’aposta que es va fer en el mandat anterior des de l’ens que presideix comença a recollir els seus fruits i posiciona Montsoriu i el projecte del Vescomtat de Cabrera com un destí de turisme patrimonial que en aquests propers anys s’anirà ampliant!. I és que, tal com ha assegurat Sanz, la campanya de comunicació que es va dur a terme la primavera passada per potenciar el castell està començant a donar resultats amb la gran demanda de visitants durant aquests primers mesos de l’any, i també es valora molt positivament el grau de satisfacció que mostra la gent un cop realitzada la visita.  

En aquest sentit, enguany s’ha dut a terme una enquesta entre els visitants i destaca que una de cada tres persones reconeix que fa la visita per recomanació d’altres persones que ja han gaudit del castell o bé són visitants que repeteixen l’experiència amb altres acompanyants. Això segons Sanz referma la qualitat de l’oferta i el relat d’aquest projecte patrimonial.

Tal com han manifestat el nou president del Patronat del Castell de Montsoriu, Albert Sanz, aquest gran monument del nostre país és un actiu important en el projecte de dinamització turístic patrimonial que és la Ruta dels Cabrera, impulsat pel mateix Patronat de Montsoriu i el Consell Comarcal de la Selva amb el suport de tretze municipis de la comarca, un referent en la recerca arqueològica i un dels grans projectes de recuperació patrimonial del nostre país.

 

 

 

 

 

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.