El castell de Montsoriu rebrà el visitant 150.000 amb una celebració el pròxim dissabte, 4 de novembre

El castell de Montsoriu rebrà el visitant 150.000 el pròxim dissabte, dia 4 de novembre, segons el càlcul previst de visitants diaris durant la tardor. Per aquest motiu, el Consell Comarcal de la Selva i el Patronat del Castell de Montsoriu han organitzat un acte de celebració que començarà a les 10 del matí – amb l’emissió en directe d’un programa de ràdio- (Ràdio Marina 100.3 FM) i s’allargarà fins a la 1 del migdia, que serà quan finalitzi l’acte institucional.

Aquest esdeveniment estarà presidit pel president del Consell Comarcal de la Selva, Martí Pujals; i el president del Patronat del Castell de Montsoriu, Albert Sanz. Amb tot, i atesa la vinculació que té amb el territori, l’actor Quim Masferrer, veí de Sant Feliu de Buixalleu, serà a Montsoriu per apadrinar aquest acte, que congregarà més d’una cinquantena de persones vinculades en aquest monument, que està considerat el castell gòtic més important de Catalunya.  

En aquesta celebració també està previst que hi assisteixin diverses persones que han estat vinculades amb el castell de Montsoriu des de la seva obertura al públic l’any 2011 fins al dia d’avui, així com els alcaldes i els membres del Patronat del Castell.

L’acte central de la celebració, prevista per a les 12 del migdia, consistirà en l’entrega d’un diploma acreditatiu al visitant 150.000 i una foto de rècord d’aquesta efemèride amb el visitant 150.000, l’actor Quim Masferrer, el president del Consell Comarcal de la Selva, Martí Pujals, i el president del Patronat del Castell, Albert Sanz.

Una copa de cava per a tots els assistents posarà el punt i final a aquest acte de celebració del visitant 150.000.

El castell de Montsoriu, situat entre Arbúcies i Sant Feliu de Buixalleu, i un dels recintes medievals més importants de Catalunya, ha rebut 150.000 visitants des que va obrir les portes l'any 2011. I la previsió és de seguir creixent i apostar pel públic estranger, en especial el francès.

Les obres van començar l'any 1992 i des de llavors han permès dur a terme treballs de restauració i d'intervenció arqueològica.

Cultura

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.