El Consell Comarcal de la Selva incorpora 10 dones majors de 45 anys dins el programa Treball i Formació

També s’han incorporat dotze persones més que es formaran en el sector de les feines de paleta i la pintura


El Consell Comarcal de la Selva ha incorporat 10 dones majors de 45 anys aturades i no perceptores de cap prestació social com a auxiliars administratives en el marc del programa Treball i Formació. Aquestes persones, que es varen contractar el passat 31 de gener, tindran la oportunitat de realitzar tasques administratives de suport a l’equip de serveis socials del Consell Comarcal de la Selva i, a l’arxiu Comarcal de la Selva.

Les dones que donaran suport a serveis socials realitzaran tasques relacionades amb el SAD ( servei d’atenció domiciliària) i les persones que treballaran a l’Arxiu Comarcal de la Selva duran a terme tasques de digitalització de documentació.
Durant els primers dies de febrer s'han format en competències digitals i lingüístiques, i també, han fet una formació pràctica que els servirà posteriorment per desenvolupar les tasques en el seu lloc de treball.
Després del període formatiu, aquestes persones s’han incorporat aquest dilluns, 13 de febrer, a l'arxiu comarcal i a 9 municipis de la comarca, on faran un suport administratiu a les àrees de serves socials basics.


Formació en l’àmbit de les feines de paleta i de la pintura


D’altra banda, un total de 12 persones més, també majors de 45 anys aturades no perceptores de cap ajuda, s’estan formant en serveis de paleta i pintura. Durant aquest període assoliran un certificat en prevenció de riscos laborals que els permetrà treballar en el sector i adquiriran experiència com a pintors i paletes. Un cop finalitzin la formació que estan realitzant, que acabarà el 28 de febrer, aquestes persones iniciaran els projectes que han presentat els ajuntaments, que són de caràcter públic i d’interès social.
 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.