El president del Consell Comarcal, Salvador Balliu, dona la benvinguda als 22 treballadors del programa Treball i Formació

Balliu insta els treballadors del programa que l’aprofitin al màxim

Realitzaran tasques diverses en l’àmbit forestal, d’assistència domiciliària i d’auxiliar administratiu, entre altres, en diversos serveis de l’ens comarcal

 

 

 

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha dirigit unes paraules a les persones que participen en el programa Treball i Formació aquest dijous, 18 de gener, al matí. El màxim responable selvatà ha incidit en el fet que una vegada finalitzada la formació, durant aquest primer mes és important que aprofitin aquest període de treballar que realitzaran desenvolupant projectes a diversos ajuntaments de la comarca.


El passat dia 2 de gener, el Consell Comarcal de la Selva va incorporar un total de 22 treballadors en el marc del programa de Treball i Formació i a finals d’aquest més té previst incorporar-ne 34 més. Aquest programa està destinat a persones majors de 45 anys aturades i no perceptores de cap prestació social.
En el marc d’aquest programa que l’ens selvatà posa novament en marxa s’hi incorporen persones que responen a perfils diversos, que s’han format en l’àmbit forestal, en l’assistència domiciliària i també com a auxiliars administratius.


El programa Treball i Formació té com a objectiu ajudar a millorar l’ocupabilitat de persones amb dificultats d’inserció laboral. D’aquests 22 nous treballadors, un total de 13 desenvoluparan tasques forestals en diversos municipis de la comarca, un total de 5 realitzaran tasques d’assistència domiciliària en coordinació amb els serveis socials de la comarca i 4 més realitzaran tasques d’auxiliar administratiu al departament d’Atenció a les Persones, concretament en el servei d’habitatge, recepció i també a la unitat de serveis socials bàsics.


El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha destacat l’aposta que des de l’ens selvatà s’ha fet per aquests programes d’ocupació – ja siguin Joves per l’Ocupació, Fem Ocupació o 30 Plus-, que han d’aconseguir una major inserció al món laboral a la comarca de la Selva i, en definitiva, la creació de nous llocs de treball per a aquelles persones que per motius diversos estan a l’atur. En aquest sentit, ha destacat el bon resultat que aquests programes estan tenint en els darrers anys ja que en la major part dels casos moltes d’aquestes persones que participen en un programa d’aquestes característiques es reincorporen al món laboral.

 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.