Un total de 15 persones participen en el primer curs d'anglès especialitzat en gestió comercial gratuít per a persones a l'atur, organitzat pel Consell Comarcal de la Selva


El president del Consell valora molt positivament la tasca que s’està fent des del Consell perquè les persones en situació d’atur es puguin formar i accedeixin al món laboral


Un total de 15 persones han iniciat el primer curs d’anglès especialitzat en gestió comercial gratuït per a persones a l’atur, que organitza el Consell Comarcal de la Selva. L’ens comarcal ha programat dos cursos d’aquest àmbit per a aquest primer trimestre. Així, el tret de sortida del primer curs es va fer el dilluns 9 de gener i s’allargarà fins al 22 de març. Les classes són els dilluns, dimarts, dijous i divendres de tres quarts de nou del matí a tres quarts de dues del migdia.


Al llarg d’aquests gairebé tres mesos de formació, els alumnes faran un total de 220 hores. A aquesta formació s’hi poden acollir totes aquelles persones que estiguin en possessió del títol de batxillerat, d’algun cicle formatiu de grau mitjà de la branca administrativa o equivalent o bé d’algun cicle formatiu de grau superior (CFGS). A aquesta formació també hi podran accedir les persones que hagin superat la prova d’accés als GFGS o la d’accés a la universitat per a majors de 25 anys.

El Consell Comarcal de la Selva ha participat en diversos programes de formació i ocupació per tal que aquelles persones que es troben en situació d’atur puguin accedir al món laboral. En els darrers mesos, des del Servei d’Ocupació del Consell s’ha aconseguit inserir més d’una quarantena de persones al món laboral amb contractes temporals i indefinits gràcies als programes per a joves.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha manifestat la voluntat de continuar treballant en aquesta línia per tal que “la comarca de la Selva sigui un territori d’oportunitats”. En aquest sentit, Balliu ha valorat molt positivament la trajectòria del Consell pel que fa a les polítiques d’ocupació i ha assegurat que per al Consell és una prioritat que a la comarca de la Selva la gent es pugui formar i pugui accedir al món laboral.


Aquests dos cursos estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc de la convocatòria d’accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a treballadors per a l’any 2016.

 

 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.