El Consell Comarcal de la Selva i l'Hotel Samba de Lloret col·laboren en el programa Joves per l'Ocupació


Des de ja fa uns anys, aquest establiment hoteler col•labora amb aquest programa que està subvencionat pel SOC i cofinançat pel Fons Social Europeu

Aquest programa té com a objectiu reduir l’atur juvenil i fomentar entre els joves unes competències professionals en l’àmbit de la restauració i l’hostaleria


L’Hotel Samba de Lloret de Mar col•labora un any més en el programa Joves per l’Ocupació, gestionat pel Consell Comarcal de la Selva. Des de fa anys aquest establiment hoteler col•labora amb aquest programa que està subvencionat pel Servei Català d’Ocupació i cofinançat pel Fons Social Europeu.


Aquest programa té com a objectiu reduir l’atur juvenil i fomentar entre els joves d’entre 16 i 25 anys unes competències professionals focalitzades en la formació d’operacions bàsiques de bar i restaurant. En el marc d’aquest programa, els joves alternaran una formació teòrica i una part pràctica fonamental en el seu procés d’aprenentatge per a aquest ofici.
La col•laboració entre aquest hotel i el Consell per aquest programa es basa en la cessió dels equipaments de l’establiment en qüestió perquè els joves que participen en aquesta formació puguin aprendre a comportar-se i treballar com a autèntics professionals del món de l’hostaleria.


El conseller d’Ocupació del Consell Comarcal de la Selva, Francesc Nadal, ha valorat molt positivament aquesta col•laboració i més tenint en compte que “després de la formació hi ha alumnes d’aquest curs que ja se’ls ofereix una primera oferta laboral i es queden a treballar en aquest establiment”.

 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.