El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, entrega els títols als joves dels programes Joves per l'Ocupació i Fem Ocupació per a Joves 2016

L’entrega de diplomes es va fer a la seu del Consell Comarcal la setmana passada en un acte en què van participar molts dels joves de l’edició passada

 

En l’edició passada, aquests dos programes van permetre inserir més d’una quarantena de joves aturats entre 16 i 29 anys de la comarca de la Selva


El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, va entregar els títols als joves que varen participar als programes Joves per l’Ocupació i Fem Ocupació per a Joves durant l’any 2016. En el transcurs de l’acte, que es va celebrar la setmana passada, hi varen participar molts d’aquests nois i noies que gràcies a algun d’aquests dos programes es varen poder incorporar al món laboral durant l’any passat.

L’acte es va iniciar amb l’entrega dels títols expedits pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i, seguidament, el president selvatà va dirigir unes paraules a tots els assistents. En aquest sentit, Balliu va fer referència a l’oportunitat que donen aquests programes als joves aturats de la comarca de la Selva, ja que s’han pogut formar en un sector que els ha permès entrar al món laboral, en la majoria dels casos. Així, tal com el mateix president va poder comprovar, la majoria dels nois i noies que varen participar a l’acte segueixen treballant en les empreses que van col•laborar en el programa. Balliu va atorgar els títols a cada un dels joves que varen participar a l’acte i es va mostrar en tot moment molt interessat per conèixer la situació laboral de cada un d’ells després de la participació al Joves per l’Ocupació o el Fem Ocupació per a Joves.

I és que l’any passat a la comarca de la Selva més d’una quarantena de joves d’edats compreses entre els 16 i els 29 anys –entre el Joves per l’Ocupació i el Fem Ocupació per a Joves- varen aconseguir un contracte gràcies a algun d’aquests programesimpulsats pel Consell Comarcal de la Selva.

El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, ha agraït als tècnics i les tècniques de l’ens selvatà la tasca que desenvolupen dia rere dia, així com també a les empreses que hi col•laboren. En aquesta línia, Balliu ha instat a les empreses que encara no participen en aquests programes que se sumin a aquestes iniciatives que contribueixen en el desenvolupament social del territori.

Els programes Joves per l’Ocupació i Fem Ocupació per a Joves, que impulsa el Consell Comarcal de la Selva, estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançats pel fons Social Europeu, en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.
 

Desenvolupament Social

El Consell Comarcal de la Selva informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) de tercers exclusivament per obtenir informació estadística sobre la navegació. Navegar per aquest lloc web implica que se n’accepta l’ús. Per més informació, podeu consultar la nostra nota legal.

Hi estic d'acord.